Joselu ble den største bidragsyteren til Real Madrids opprykk til Champions League-finalen

Den andre etappen av Champions League-semifinalene 2023-2024 er over. Joselu, som kom inn som innbytter iført Real Madrid Fotballdrakt billig nr. 14, var som en gud som kom, og scoret 2 mål på rad i det 88. og 91. minutt av kampen, og hjalp Real Madrid med å beseire Bayern 2-1 hjemme og avansere med en totalscore på 4-3. Champions League-finalen.
I fjor sommer brukte Real Madrid et lånegebyr på 500.000 euro for å leie den 33 år gamle spissen Joselu fra Espanyol, og utkjøpsgebyret var bare 1,5 millioner euro. Han har vært innbytter i det meste av sesongen og har scoret 17 mål i alle konkurranser, nest etter Bellingham (22 mål) og Vinicius (21 mål), og på tredjeplass med Rodrygo. . Han er spilleren med høyest scoringseffektivitet i Real Madrid denne sesongen.
I denne kampen var Joselu, som kom inn som innbytter, som en helt. I den ugunstige situasjonen med at laget falt under 0-1, scoret han 2 mål på 3 minutter og trakk Real Madrid tilbake fra kanten av stupet. Han gjengjeldte oppmuntringen fra fansen på Bernabeu og hele Real Madrid-laget på den mest perfekte måten. Med disse to målene ble Joselu den eldste spilleren som scoret to ganger som innbytter i knockout-rundene i Champions League, 34 år og 42 dager gammel. Han var også den tredje spilleren i Champions Leagues historie som scoret to mål som innbytter i semifinalen. . Basert på Joselus prestasjoner denne sesongen og hans utkjøpsklausul på kun 1,5 millioner, har Real Madrid ingen grunn til ikke å kjøpe ham ut. Vi gleder oss til å se Joselu iført hvit Fotballdrakt med Navn i ulike konkurranser neste sesong.