Manchester City tapte mot Real Madrid på straffe og ble eliminert

Den andre etappen av Champions League-kvartfinalen er over, og alle de fire beste lagene i Champions League denne sesongen er annonsert. Som den fremste ligaen i Europa er Premier Leagues Champions League-reise denne sesongen full av anger. Som favoritter til å vinne mesterskapet ble Manchester City og Arsenal til slutt eliminert i konkurransen med Real Madrid og Bayern. Spesielt kampen mellom Manchester City og Real Madrid vakte heftig diskusjon.
Real Madrid spilte uavgjort 3-3 hjemme i første omgang, noe som gjorde andre omgang uforutsigbar. Etter ankomst til Etihad Stadium opptrådte begge sider veldig forsiktig. Vinicius, som hadde på seg Real Madrid Fotballdrakt billig nr. 7 i første omgang, hjalp Rodrigo til å score det første målet. I de følgende kampene presterte Real Madrids forsvar bra. Real Madrid-keeper Lu Ning gjorde mange fantastiske redninger. Manchester City-spillere klarte aldri å bryte gjennom Real Madrids mål. Fram til det 76. minutt av kampen skjøt De Bruyne fra kloss hold for å utligne. Etter det scoret ingen av lagene, og kampen gikk i straffesparkkonkurranse. Til slutt, takket være den enestående prestasjonen til keeper Lu Ning, beseiret Real Madrid Manchester City 5-4 i bortekampen og gikk videre til semifinalen.
Resultatet av denne kampen var noe mange fans som hadde på seg Manchester City Fotballdrakt billig ikke forventet. Som favorittlaget til å vinne mesterskapet, hadde Manchester City en ballbesittelse på 67 % og scoret kun 1 mål på 33 skudd. Selv om de skapte flere scoringsmuligheter, led de faktisk en fiasko på hjemmebane. Noen Real Madrid-fans sa til og med at han opprinnelig håpet at Real Madrid ikke skulle lide et 0-4-tap på Etihad Stadium som forrige sesong, og forventet aldri å vinne denne seieren. Kanskje dette er fotball, folk kan aldri bedømme utfallet av et spill basert på overfladiske data. Jeg ønsker Manchester City gode resultater i de neste Premier League- og FA-cupkonkurransene.