Arsenal tapte 0-2 hjemme mot Aston Villa

I den 33. runden av Premier League lanserte Arsenal og Aston Villa en ubeskrivelig konkurranse. Arsenal pådro seg til slutt en tung smell på hjemmebane og tapte 0-2 for Aston Villa. De ble overgått av Manchester City på tabellen. Dette får utallige fans som har på seg Arsenal Fotballdrakt billig til å synes synd.
I første halvdel av kampen byttet Arsenal og Aston Villa angrep og forsvar, men begge sider klarte aldri å bryte gjennom motstanderens mål. Arsenals Trossard- og Havertzden-stjerner truet Villa gjentatte ganger med angrep. Villas forsvar var imidlertid veldig solid og løste Arsenals angrep ett etter ett. Spesielt den argentinske målvakten Martinez, iført en Aston Villa Fotballdrakt billig, presterte modig og hjalp laget med å løse kriser mange ganger. Akkurat da fansen trodde at kampen ville ende uavgjort, tok situasjonen i kampen en sjokkerende vending. I det 84. minutt av kampen brøt Villa-spilleren Leon Baileys mål. Tre minutter senere skjøt Watkins rolig igjen for å hjelpe Villa med å utvide stillingen 2-0.
På bare tre minutter mistet Arsenal initiativet i kampen og mesterskapet. Denne slutten får utvilsomt utallige Arsenal-fans til å finne det vanskelig å akseptere. På det mest kritiske øyeblikket av spillet kan en liten feil endre retningen på hele spillet. Men selv om Arsenal led et nederlag i denne kampen, har de fortsatt muligheten til å skape sine egne mirakler i de resterende kampene. Samtidig vil jeg gratulere Aston Villa for deres enestående prestasjoner og ser frem til at de fortsetter å oppnå gode resultater i de neste kampene.